Τηλέφωνο : (+30) 210 283 3900
Βρείτε μας : Αγίας Θηρεσίας 27, Ηράκλειο, Αθήνα 141 22

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Aqua Service > ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Γιατί να επιλέξω Φυσικό Αέριο ;

  1. Γιατί η εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με το πετρέλαιο είναι τεράστια.
  2. Στην περίπτωση που χρειάζεται να αλλάξετε το δίκτυο εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης για ένα ολόκληρο οίκημα, το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό. Απαιτείται μόνο η αντικατάσταση καυστήρα, η εργασία είναι γρήγορη και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο τον χρόνο χωρίς να προβλήματα στα διαμερίσματα που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο δίκτυο θέρμανσης.
  3. Είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του. Παρέχει θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης  δίκτυό σας, τη στιγμή που το χρειάζεστε, χωρίς να προηγηθεί παραγγελία καυσίμου προς κατανάλωση.
  4. Κερδίζετε από την εγκατάσταση δεξαμενής πετρελαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται π.χ. δυσάρεστες οσμές, ακάθαρτοι χώροι λεβητοστασίου από τα υπολείμματα πετρελαίου κλπ.
  5. Ο μετρητής που τοποθετείται στο χώρο σας, παρέχει τη δυνατότητα απόλυτης ακρίβειας κατά τη μέτρηση της κατανάλωσης και άρα ο λογαριασμός που λαμβάνετε και καλείστε να πληρώσετε αφορά ακριβώς στην κατανάλωση που κάθε φορά έχετε πραγματοποιήσει.
  6. Πρόκειται για μία πράσινης μορφής ενέργεια, ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον με εξαιρετικά μειωμένους ρύπους.
  7. Μπορείτε να πετύχετε πραγματική αυτονομία θέρμανσης σε συνδυασμό με παροχή ζεστού νερού χρήσης (τη στιγμή που το χρειάζεστε).
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη σύνδεση του χώρου σας με φυσικό αέριο.
Έμπειρος και εξειδικευμένος συνεργάτης μας επισκέπτεται το χώρο σας για να προτείνει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθεί με ασφάλεια η εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου. Στη συνέχεια η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση μηχανολογικής μελέτης καθώς και οικονομικής προσφοράς για το δίκτυο εγκατάστασης φυσικού αερίου στο χώρο σας. Επίσης σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη οποιουδήποτε προγράμματος χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ ή της ΕΠΑ) βρίσκεται σε εξέλιξη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εφόσον υπάρχει σας παρέχουμε λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα, ενώ μπορούμε και να αναλάβουμε και όλο τον φάκελο σας για τα προγράμματα.

Αναλαμβάνουμε να σας εντάξουμε στο πρόγραμμα επιδότησης για εγκατάσταση φυσικού αερίου σε κατοικίες

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ